Plan sajma

VANJSKI dio

UNUTARNJI diO

GALERIJA

Tražite smještaj? Posjetite službenu stranicu Turističke zajednice Središnje Istre i odaberite najbolju ponudu!


Pozivamo Vas da sudjelujete na trećem međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Istri - AgroTerra Istra 2024. - koji će se održati u Pazinu od 5. do 7. travnja 2024. godine u prostoru Školsko – gradske sportske dvorane i na površinama oko samog objekta.  


U organizaciju ovog sajma uključeni su tvrtka Mars eventi d.o.o. i Grad Pazin, a podršku sajmu iskazali su Ministarstvo poljoprivrede, Istarska županija, Upravni odjel za poljoprivredu, Obrtnička komora Istarske županije i, kako smo već spomenuli, Grad Pazin.

Što možete očekivati na poljoprivrednom sajmu u Pazinu sredinom travnja 2024. godine:


Poljoprivredni sajam u Istri povezat će se i s drugim segmentima gospodarstva koji su, usko ili šire, povezani s poljoprivredom. Organizirat ćemo ga s ciljem naglašavanja važnosti suradnje s turizmom, trgovinom, ali i poticanja razvoja poljoprivrede i ribarstva, važnosti održivog razvoja pčelarstva, stvaranja novih proizvoda i segmenata u poljoprivredi koji bi omogućili novo zapošljavanje ili uvođenje nekih suvremenih promjena nužnih za opstanak grane koja nam svima dostavlja hranu na stol.