Plan sajma

VANJSKI dio

Plan sajma

UNUTARNJI diO

Tražite smještaj? Posjetite službenu stranicu Turističke zajednice Središnje Istre i odaberite najbolju ponudu!


Pozivamo Vas da sudjelujete na drugom međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Istri - AgroTerra Istra 2023. - koji će se održati u Pazinu od 14. do 16. travnja 2023. godine u prostoru Školsko – gradske sportske dvorane i na površinama oko samog objekta.  


U organizaciju ovog sajma uključeni su tvrtka Mars eventi d.o.o. i Grad Pazin, a podršku sajmu iskazali su Ministarstvo poljoprivrede, Istarska županija, Upravni odjel za poljoprivredu, Obrtnička komora Istarske županije i, kako smo već spomenuli, Grad Pazin.

Što možete očekivati na poljoprivrednom sajmu u Pazinu sredinom travnja 2023. godine:


Poljoprivredni sajam u Istri povezat će se i s drugim segmentima gospodarstva koji su, usko ili šire, povezani s poljoprivredom. Organizirat ćemo ga s ciljem naglašavanja važnosti suradnje s turizmom, trgovinom, ali i poticanja razvoja poljoprivrede i ribarstva, važnosti održivog razvoja pčelarstva, stvaranja novih proizvoda i segmenata u poljoprivredi koji bi omogućili novo zapošljavanje ili uvođenje nekih suvremenih promjena nužnih za opstanak grane koja nam svima dostavlja hranu na stol. Neke od navedenih tema bit će sastavni dio predavanja koja se planiraju u petak i subotu.